Europa

Abel reizen is een specialist in e-bike fietsvakanties naar Noorwegen. De fietsen, accommodaties en boottickets voor de Hurtigruten worden op maat geregeld. In 2018 zijn de eerste klanten vertrokken voor een 650 km fietstocht van Tromsø via Senja, Vesterælen en de Lofoten eilanden. In 2019 komt daar een nieuwe route bij: een 100 km lange fietsroute van Ålesund naar Kristiansund. Het gemak van het fietsen met een e-bike zorgt ervoor dat er langere afstanden kunnen worden afgelegd en er meer tijd is om te genieten van de omgeving. Ontdek fietsvakanties!

Sailing Cruises – Blue Cruises www.godivasailing.nl Godiva Sailing Cruises werkt verslavend. Een week op ons klassiek houten zeilschip (in eigen bezit) bezorgt passagiers het ultieme vakantiegevoel. En de ultieme vakantiekater. Turkse gastvrijheid gecombineerd met een Nederlandse touch. Met extra ruime hutten (maximaal 12 gasten) varen we wekelijks over de Egeïsche zee, een van de mooiste plekken van Europa, meestal vanaf Bodrum. En wij zeilen écht op deze culinaire reis! Stel zelf uw Blue Cruise samen: eigen route, andere wijnen, excursies. Dit maakt ons uniek. Charter onze boot als privé boot met uw eigen gezelschap of boek een hut in de week van individuele reizen.

Sailing, Service and a Smile! Wij organiseren blue cruises en zeilvakanties aan boord van onze klassieke houten zeilschepen. Dit zijn ‘gulets’ en ze zijn volledig getuigd om de vaarroutes grotendeels onder zeil af te leggen. Gastvrije en vriendelijke kapiteins en bemanning nemen u mee naar de mooiste plekken langs de Turkse Zuidwestkust en Griekse eilanden. De service aan boord kent bijna geen grenzen (9,7 op Zoover!). De naam van ons familiebedrijf ‘Güldeniz’ betekent dan ook: een lach op de zee. De 8-daagse groepsreizen met vertrek vanaf april tot november zijn te boeken voor verschillende vaarroutes. Het is ook mogelijk om een schip exclusief te reserveren voor een groep vrienden of familie.

Norden Trips is een onafhankelijke reisspecialist op het gebied van reizen naar Noorwegen, Zweden en IJsland. Persoonlijk contact, veel eigen ervaring, tijd voor een uitgebreid adviesgesprek en een reis op maat naar uw wensen zijn onze kenmerken. Met eigen auto, luxe camper, per trein of vliegtuig - in vakantiehuizen, hytter of hotels, in zomer en winter, Norden Trips verzorgt het voor u. En wat te denken van de mooiste zeereis van de wereld? De Hurtigruten vertrekt dagelijks en vaart langs de Noorse kust tot aan de Russische grens. Wilt u meer informatie? Kom dan langs op onze stand. Onze gegevens en werkwijze vindt u ook op onze site: www.nordentrips.nl

Norske Noorwegen Reizen is dé Noorwegenspecialist sinds 1953. Alle reizen worden door ons van A tot Z ingekocht, samengesteld en georganiseerd. Wij presenteren ieder jaar een schitterende winter - en zomerbrochure met de mooiste winterbestemmingen voor langlaufen en alpine skiën, avontuurlijke hondensledetochten, een sneeuwscootersafari of walvissafari en natuurlijk ons uitgebreide aanbod Noorderlicht reizen. In de zomer bieden wij ruim 50 autotours via een groot assortiment hotels, vakantiewoningen of kampeerhutten. Laat men de auto liever thuis, dan vindt men een zeer uitgebreid aanbod van diverse fly & drive reizen, treinreizen en city breaks. Ruim 25 jaar zijn wij exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten, de dagelijkse postboot langs de Noorse fjordenkust en tevens expeditie reizen naar Spitsbergen, Groenland, IJsland, Canada, Zuid-Amerika en Antarctica.

PanaGo is een kleinschalige touroperator, gespecialiseerd in thema-culinaire en historische reizen naar Griekenland. PanaGo laat je het echte Griekenland zien, tijdens je reis ontmoet je de lokale bevolking en maak je vaak onderdeel van het dagelijkse leven. Onze reizen zijn kleinschalig en persoonlijk vaak inbegrepen met veel extra’s. Ons vakbekwaam personeel heeft ruime ervaring in het samenstellen van reizen. Wij bezoeken jaarlijks regelmatig Griekenland en vinden elke keer unieke plekjes welke wij opnemen in ons productaanbod. Wij kennen Griekenland als geen ander.

Precious Locations Precious Locations biedt buitengewone vakanties voor levensgenieters. Uit passie voor reizen richtte Segrun Monsma Precious Locations op. Haar vele reizen en eigen vakanties buiten de gebaande paden heeft geresulteerd in unieke reizen voor haar gasten naar Pilion, Griekenland en Sicilie, Italie. Vanuit een kleinschalige luxe boutique hotel of privevilla organiseren wij bijzondere themareizen geheel voor jou op maat. Ons motto is dat jij je echt gast voelt op een bijzondere locatie of omgeving waarbij onze thema-activiteiten je de cultuur en echtheid van de lokale bevolking doen ervaren. Wij zijn specialisten met een persoonlijke touch voor individuele- en gezinsvakanties of voor het vieren van bijzondere gelegenheden met kleine groepen. Echt puurheid voor quality time tijdens een bijzondere vakantie. Vraag ook naar onze speciale reizen als pilates/yoga retreats. Bestemmingen: Overweeg het onontdekte schiereiland Pilion in Griekenland, waar de rijkere Grieken hun zonvakanties doorbrengen. Of wat van mooie verborgen locaties op Sicilie waar eveneens mooie parels voor je zijn geselecteerd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tundrea Resort is een familiebedrijf in Kilpisjärvi, Fins Lapland. Onze chalets en appartementen zijn gezellig ingericht en hebben een eigen sauna. In ons restaurant geniet u van lokale gerechten, die wij ook voor u kunnen bereiden boven open vuur in onze authentieke Finse ‘kota’. Tundrea ligt in het hart van het dorpje, aan de oevers van het kristalheldere meer. De betoverende toendra vindt u recht voor deur. In de zomer verkent u de natuur per boot, fiets of te voet. In de winter ontdekt u de wildernis per sneeuwscooter, op ski’s of per huskyslede. Kilpisjärvi is bovendien een van de beste plekken om het magische noorderlicht te zien.

YŪGEN tours is gespecialiseerd in drie bijzondere bestemmingen: Botswana, Costa Rica en Noord-Portugal. We werken uitsluitend met lokale ondernemers zodat enerzijds de lokale mensen kunnen genieten van de inkomsten uit toerisme en we jou anderzijds een authentiek, origineel avontuur kunnen bieden. Door regelmatig persoonlijk op bezoek te gaan, onderhoudt YŪGEN een nauwe band met deze unieke partners, ontdekken we steeds nieuwe verborgen juweeltjes en kan jij genieten van een memorabele ervaring op maat. Dit alles met oog voor duurzaam en verantwoord reizen. Laat je alvast inspireren door de voorbeelden op onze website.

Zuid Italië reizen is opgericht door Valeria Tuveri en Raffaela Cucinelli en ontstaan vanuit een enorme passie voor Zuid Italië. Onontdekt, ongerept en niet aangetast door massatoerisme. Kleinschalig en authentiek. Beide gezegend met Zuid Italiaanse roots, kennen we de regio's goed en zijn we opgegroeid met de cultuur! Nu verblijven we een groot deel van het jaar in Italië! De mensen in het zuiden zijn zo lief, warm en gastvrij; er heerst een bijzondere en sociale cultuur. De eerlijke en pure producten die gebruikt worden in de meest heerlijke gerechten en de kleuren van het zo diverse landschap... Dit alles bij elkaar maakt dat een bezoek aan Zuid-Italië een unieke beleving is! Een beleving die wij met onze diverse reizen heel graag overbrengen aan onze klanten!

Useful links for participants