Maat- en Themareizen

'Jij verblijft in mijn huis en ik in dat van jou.' Dat is in één zin het concept van een huizenruil-vakantie. Dat betekent dus: geen accommodatiekosten en het comfort en de warmte van een echt huis. Plus: je leeft als een lokale inwoner. Op www.huizenruil.com kun je ruim 40.000 huizen vinden, in meer dan 140 landen, waarmee je kunt ruilen. Door lid te worden van HuizenRuil.com, kun je in contact komen met al deze mensen, en vervolgens de vakantie van je leven regelen. HuizenRuil.com is onderdeel van het wereldwijdeHomeExchange.com.

China specialist - Maatwerkreizen Al meer dan 10 jaar verzorgen wij reizen op maat naar China voor individuele reizigers en gezinnen. China is een groot land met ontelbaar veel mogelijkheden en biedt een enorme hoeveelheid aan culturele en natuurlijke schatten. Er zijn een aantal bezienswaardigheden die hoog op ieder zijn verlanglijstje staan, de Chinese Muur, het Terracotta Leger of het prachtige landschap van Yangshuo. Maar China heeft heeft veel meer te bieden en wij helpen u daarom graag met het samenstellen van een kloppend en gevarieerd reisschema. In nauw overleg bespreken we uw wensen en sturen op korte termijn een vrijblijvende offerte. Komt u gezellig langs om nader kennis te maken ? U ben van harte welkom!

NativeTravel, voor jouw móóóóóiste rondreizen naar Azië! Het accent van onze reizen ligt op cultuur, natuur en lokale bevolking. Wil jij dat ook? Kom dan langs op onze stand! We stellen je vakantie zorgvuldig samen en hebben aandacht voor de puntjes op de i. We zorgen voor afwisseling, de leukste plekjes, bijzondere activiteiten, tijd voor ontspanning, fijne accommodaties en nog véél meer. NativeTravel organiseert al meer dan 10 jaar de mooiste rondreizen door Azië. We weten dan ook precies wat er te beleven is. En óók dat geen mens gelijk is. Daarom luisteren we goed naar wat jij van je reis verwacht. Vervolgens komen wij met onze suggesties en verrassende 'geheimen' bij je terug. Speciaal voor jou! We garanderen je een onvergetelijke rondreis! Kijk alvast maar eens op onze website om inspiratie op te doen. Check ook onze zeven garanties aan jou!

Eenvoudig A3 foto’s wisselen in een prachtig vormgegeven design.Deze foto wissellijst van PicXL is een echte eyecatcher voor thuis of op de werkplek!

Al sinds 1993 is TerraMundo dé specialist voor individuele rondreizen naar Latijns-Amerika. De leukste hotels, startpakketten, interessante tours, autohuur, complete rondreizen; met TerraMundo kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Van een pittige trekking tot golfen of van danslessen tot luieren aan het strand, het kan allemaal. Geniet van de voorpret; het samenstellen van je maatwerkreis. Bepaal zelf waarheen, hoelang en met wie. Wij kennen de plekjes, maak gebruik van onze kennis en laat je verrassen door tips voor bijzondere hotels of tours waar je zelf niet aan denkt.

Van Helden Travel Exclusieve maatwerkreizen wereldwijd Luxe reizen over de hele wereld zijn al meer dan 40 jaar het specialisme van Van Helden Travel. Wij kennen alle bijzondere reisbestemmingen en zorgen ervoor dat u dichtbij of ver weg van een ongestoorde tijd kunt genieten. Chique en stijlvol, met uw partner, gezin, in klein of groot gezelschap. Wij stellen een perfect georganiseerde reis op maat voor u samen. Daarom vindt u op onze website geen prijzen. Maar maatwerk is niet duurder. Waarom kiezen voor een standaardaanbod, als u voor hetzelfde budget een heerlijk luxe vakantie op maat kunt laten samenstellen? De mogelijkheden voor bijzondere korte of lange reizen zijn oneindig. Een rondreis met het gezin. Een heerlijk luxe stedentrip met onverwachte extra’s. Een romantische huwelijksreis. Een lustrumreis met uw jaarclub. Wij zijn het geheime wapen van ’t Gooi. Onze stijl en oprechte interesse in mensen maken Van Helden Travel tot wat het is: de absolute specialist in topclass travel. Bent u tijdens uw exclusieve relax vakantie graag van alle gemakken voorzien? Anne-Marie van Helden is de spil van Van Helden Travel en heeft meer dan 40 jaar ervaring in topclass reizen op maat. Haar oog voor detail en hoge kwaliteitseisen laten niets aan het toeval over. Waar nodig reist zij zelf naar de locatie voor een laatste check, waar ook ter wereld. Zij zorgt voor persoonlijke attenties en u kunt haar altijd bellen. Met Van Helden Travel bent u verzekerd van hoogstaande service op bijzondere vakantiebestemmingen die voor anderen verborgen blijven.

VvKR staat voor Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, waarbinnen reisspecialisten hun krachten hebben gebundeld. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Onze reisspecialisten onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. VvKR vertegenwoordigt een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen. Alle bij VvKR aangesloten reisorganisaties bieden reisgarantie op hun pakketreizen, zodat reizigers beschermd zijn tegen financieel onvermogen van een reisorganisatie.

Useful links for participants