Noord- en Zuid-Amerika

De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. U reist over de hele wereld op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges. Geniet van ongerepte natuur en haar dierenleven in de wetenschap dat u bijdraagt aan haar behoud. Ga op zoek naar berggorilla's, tijgers, orang-oetans, ijsberen, sneeuwluipaarden, jaguars, paradijsvogels, walvissen, olifanten of neushoorns met de beste kans om hen ook daadwerkelijk te zien. Alle reizen kunnen wij voor u op maat uitwerken of u reist in een kleine groep van 4-10 avontuurlijke natuurliefhebbers.

Al jaren reizend en deels ook wonend en werkend in Argentinië en Uruguay, mogen wij ons gerust DE specialist voor deze landen noemen. Natuurlijk kennen we de geweldige highlights, maar liever delen wij met u de nog mooiere ongerepte, onbekende 'geheime' plekken. Zodat u met Amedida Travel op plaatsen komt waar andere reisorganisaties zelfs nog nooit van hebben gehoord. Al onze reizen zijn 100% maatwerk en dus uniek. Uw wensen vormen de basis voor een fantastische reis, waarbij vrijwel alles mogelijk is. Wij beginnen deze reis het liefst met een gesprek, niet met een offerte. Om ervoor te zorgen dat uw belevenis er een is waar u nog lang van kunt nagenieten. Amedida Travel gaat tot het uiterste om u het beste van Argentinië, Uruguay en ook Chili te laten zien. Hasta pronto! Tot ziens!

Ander Licht Reizen neemt u mee naar Latijns-Amerika. Als reizigers in hart en nieren weten we dat iedere reis een unieke ervaring moet zijn. De reizen in ons reisaanbod proberen we zo origineel, flexibel en authentiek mogelijk te organiseren. Maar we weten ook dat de ideale reis voor de één dat niet hoeft te zijn voor een ander. Vrijwel al onze voorbeeldreizen kunnen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Onze reizen lopen uiteen van een selfdrive door Costa Rica, een cruise door de Galapagos Archipel of een rondreis door Peru, tot expeditiecruises naar Antarctica, tochten langs Maya-tempels in Guatemala of wildlife reizen naar de Falkland Eilanden. Ander Licht Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen.

De mooiste reis van uw leven begint hier. Aves Travels is ontstaan uit liefde voor Ecuador & de Galapagos Eilanden en passie voor Peru: adembenemende landschappen, unieke natuur, kunst & cultuur en een gastvrije bevolking. Ga op reis met Aves Travels naar deze prachtige bestemmingen en uw vakantie zal luxueus, authentiek en meeslepend zijn. De visie achter Aves Travels ligt in onze overtuiging dat reizen een ‘experience of a lifetime’ dienen te zijn. Een tijd om te ontdekken, om open te staan voor momenten die inspireren, je blik verruimen en ontroeren. Wij bieden u een unieke reis, volledig naar uw wensen en gebaseerd op onze eigen ervaring.

Naast reizen voor echtparen, gezinnen, vrienden en vriendinnen ontvangen wij regelmatig aanvragen van alleenreizenden. De Galapagos Archipel is ook een ideale bestemming voor singles! Aves Travels weet hoe u de eilanden kunt bezoeken zonder dat u de hoofdprijs van een single supplement betaalt. Bezoek onze stand of neem contact met ons op en informeer naar de vele mogelijkheden. Wij inspireren u graag!

Better Places brengt de avontuurlijke reiziger rechtstreeks in contact met een reisspecialist in Azië, Afrika of Latijns-Amerika. Samen met deze lokale reisprofessional stel je jouw individuele rondreis samen, 100% op maat. Zo wordt jouw reis super origineel!  Onze lokale specialisten kunnen je perfect adviseren over bijzondere plekjes en mooie lodges. Zij laten je graag kennis maken met de lokale bevolking. Onze lokale reisspecialisten hebben ook veel ervaring in het samenstellen van familiereizen.

Brazilië is het grootste land van Latijns-Amerika en een land van vele landschappen en klimaten. Brazilië is ook een land van contrasten, van tropische stranden tot bergen, van regenwoud tot extreem droge savannes, van rustig platteland tot bruisende metropolen, van toeristische hoogtepunten tot ongerepte gebieden waar nog nauwelijks een toerist komt. Het is een beleving om de Braziliaanse bevolking en hun manier van leven te ervaren. De vrolijkheid, de warmte en het enthousiasme van de Brazilianen geven jouw vakantie iets unieks, iets extra´s, iets swingends, iets waar je keer op keer voor terug wilt komen. Laat je onderdompelen en beleef Brazilië op jouw eigen manier! Brazilië Op Maat helpt je daar graag bij. Met vriendelijke groet,

Beleef Brazilië! BrazilTours is al 15 jaar dé specialist voor individuele reizen naar het prachtige, vrolijke, avontuurlijke Brazilië. Een complete rondreis, een selfdrive, een meerdaagse excursie, hotelovernachtingen, vluchten, wij stellen graag een reis voor u samen. Wij kennen weliswaar heel Brazilië maar onze specialisaties zijn de Pantanal en de Amazone, voor beide gebieden kunt u via onze homepage doorklikken naar een aparte website en uw reis samenstellen.

Jose Salazar, oprichter en hoofd reisadvies, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van rondreizen en begeleiden van groepen in Costa Rica. Sinds 2012 woont hij in Amsterdam , en vanaf dat moment droomde hij ervan om zijn prachtige land aan anderen te laten zien en kennis te delen met reizigers naar zijn geboorteland. En daarom heeft Caracara Travel verschillende pakketten samengesteld als voorbeeld, maar die kunnen worden aangepast aan de behoeften en wensen van zijn klanten. Zij kunnen dan genieten van een op maat samengestelde reis.

Condor Travels is gespecialiseerd in selfdrive reizen in Latijns-Amerika. Al onze reizen worden op maat gemaakt. Zelf rijden over verharde en onverharde wegen is een avontuur dat vaak tot de verbeelding spreekt en naar onze mening is zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Heerlijk om alle vrijheid te hebben en te kunnen stoppen waar en wanneer je maar wilt! Condor Travels stelt selfdrive reizen samen in Argentinië, Chili, Peru, Ecuador, Colombia, Bolivia en Cuba. Wij kunnen ook reizen met privé chauffeur aanbieden!

Wanneer je reist met Creating Stories kies je voor een bijzondere reiservaring, persoonlijke service, kwaliteit en uitgebreide kennis. Al ruim 20 jaar de maatwerkspecialist voor jouw vakantie naar IJsland, de Faeroer, Groenland, Spitsbergen, Canada, Alaska, Verenigde Staten, Chili, Argentinië, Zuidpool, Australi en Nieuw-Zeeland. Voor iedere bestemming kom je direct in contact met een reisspecialist, iemand die de bestemming echt kent en je als geen ander kan adviseren. Graag inspireren wij je middels onze eigen verhalen om jouw unieke reisverhaal samen te stellen. wearecreatingstories

Edventure is een reisbureau met Nederlands management gevestigd in San Jose, Costa Rica. Vanuit hier bieden wij je droomreis aan in Centraal Amerika. Via onze website kun je je eigen reis samenstellen, een compleet ‘Edventure’ kiezen of contact met ons opnemen voor speciale reiswensen. Doordat we in het land van je reisbestemming wonen, kennen we de weg en al onze hotels persoonlijk. Find Edventure and live your dream! Is ons motto en we doen er alles aan om dat waar te maken. Om je het echte Centraal Amerika te laten zien werken we ook samen met een aantal projecten die je tijdens je reis kunt bezoeken.

Hemingstone Travel verzorgt bijzondere maatreizen, naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. Elke reis wordt geheel in detail in overleg met de reiziger samengesteld en bestaat vaak uit diverse elementen (hotels, transfers, excursies, rondleidingen, bijzondere ontmoetingen, vluchten) die apart met diverse partners moeten worden afgestemd. Hemingstone Travel zorgt dat al deze verschillende elementen voor de reiziger worden verpakt tot één reis, met één aanspreekpunt. Hemingstone Travel heeft een zeer grote reiservaring en zet deze graag om in weloverwogen reisadviezen, met als uitgangspunt dat alles mogelijk is totdat het tegendeel wordt bewezen.

Inspirerend Colombia Een ware belevenis! Beleef het authentieke en wonderschone Colombia. Ons enthousiaste team van Nederlanders en Colombianen kent de uithoeken van het land en helpt je bij het plannen van jouw reis zodat jij krijgt wat je zoekt: kennismaken met de gastvrije Colombianen, de wonderschone costa, de indrukwekkende hoogvlakten, het oneindige Amazonegebied of de koloniale plaatsen waar de Spaanse invloed nog goed zichtbaar is. En we adviseren je over de beste plekken waar je jouw geliefde activiteiten het beste kunt beleven: rafting, een mooi museum, parapente of lekker lui op de playas bonitas: wij adviseren, jij beslist.

Bij Just be Travellers ben je aan het goede adres voor een (camper-, of auto) reis op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met het samenstellen van reizen op maat naar de verschillende continenten. Daarnaast zijn we zelf echt dol op reizen en is de wereld verkennen onze passie dus kunnen we je ook van enorm veel informatie en tips voorzien over de verschillende landen, steden etc. Wil je een vlucht met camper of auto met of zonder hotelovernachtingen? Of liever een vlucht, camperhuur en een strandverlenging of cruise?

Mango Travel is dé specialist voor maatwerk-reizen naar Azië, Peru, Bolivia en Marokko. Bij ons ben je geen toerist, maar een reiziger die een onvergetelijke reisbeleving zoekt.Ervaar de gastvrijheid van de lokale bevolking, de bijzondere cultuur en de schoonheid van de natuur in onze landen. Jij vertelt ons wat je leuk vindt en wij vertalen dit in een droomreis met karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. Wij leveren écht maatwerk naar landen waar onze passie ligt, met zéér persoonlijke aanpak, comfort, uitstekende service en begeleiding. Kom langs op de beurs en maak een praatje onder het genot van een kop koffie of thee. Wij zijn heel benieuwd naar jouw reisplannen en helpen je graag.

Olaf Reizen organiseert reizen op maat naar speciale en onontdekte plekken in Latijns Amerika. Olaf Hendriksz, ©n van de oprichters van Olaf Reizen, heeft in de jaren 0 een aantal jaren in de binnenlanden van Venezuela gewoond. Op het grensgebied met Brazilië werkte hij als junglegids tussen de Pemon Indianen. Hier is de passie voor de natuur en bevolking van Latijns Amerika tot bloei gekomen, in het speciaal met de indiaanse bevolking. Later volgden vele mooie reizen door de vele andere landen in Latijns Amerika. Met deze extra kennis en ervaring op zak besloot Olaf in 2004 om van start te gaan met het organiseren van avontuurlijke reizen naar Latijns Amerikaanse landen. Een stap van vrije reiziger naar zelfstandig ondernemer, een organisatie met een persoonlijke benadering die u graag de nog onaangetaste natuur en rust van Zuid-Amerika laat ervaren, daar waar geen plek is voor massatoerisme en standaard cultuur- en/of natuurreizen.

Welkom in de wereld van Pure Latin America, de reisspecialist voor geheel verzorgde unieke droomreizen naar Argentinie, Chili en Antarctica. Ons streven is om reizen te organiseren die een persoonlijke verrijking teweegbrengen, het creeren van waardevolle herinneringen waar u als reiziger met veel plezier aan terugdenkt. Naast het bieden van een unieke reiservaring hechten wij veel waarde aan een eerlijke prijs, een betrouwbaar advies en inspanningen om u voor, tijdens en na uw reis, zo goed mogelijk van dienst te zijn. Is there anything else you need from us? Kind regards, Gabor Margaes Travel Designer T: +31-(0)35-2031669 E: info@purelatinamerica.com

Reizen met Quetzal Travel, ruim 16 jaar de specialist voor Belize, Costa Rica en Ecuador is een persoonlijke belevenis. Al onze reizen zijn uniek en worden op maat samengesteld. Wij weten uw persoonlijke reiswensen te vertalen in een onvergetelijke reis op maat naar landen waar onze passie ligt, met een zeer persoonlijke aanpak, uitstekende service en begeleiding. Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke familiereizen op maat. Quetzal Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ons gehele team aan land en aan boord zet zich volledig in om uw reis op de KAIRÓS en de CHRONOS tot een unieke belevenis te maken. We proberen onze droom te verwezenlijken en werken aan een zusterschip van de CHRONOS, deze zal echter strikt ecologisch en diesel-elektrische aandrijving hebben evenals een waterzuiveringsinstallatie voor zuiveren van zwart water.

Dé reisorganisatie voor al uw reizen naar Zuid-, Midden-Amerika en Oost-Afrika. Wij organiseren al ruim 15 jaar reizen en wij zijn liefhebbers van avontuurlijke reizen met comfort, en dat zijn ook precies het soort reizen waar wij de focus opleggen. Daarnaast vinden wij dat vrijheid bij het samenstellen van een reis absoluut een must is. Bij ons kunt u dus echt een individuele reis boeken die helemaal naar uw wensen en budget is samengesteld. Natuurlijk geven wij advies en tips want wij kennen de bestemmingen op ons duimpje.

Ontdek het echte Suriname met Suriname rondreizen. Meer dan 16 jaar ervaring met reizen door en in Suriname. De reizen zijn in kleine groepen maar ook reizen op maat is mogelijk . Ruime keuze in fascinerende tours De reizen worden geheel begeleid van Schiphol naar Suriname v.v. Er wordt vooral samengewerkt met de lokale bevolking en alles met Nederlands talige gidsen die trots zijn op hun land en gebied waar ze u graag deelgenoot van willen worden Een garantie voor een onvergetelijke vakantie Groeten Pieter

ToPeru is de Peru specialist voor prachtige, individuele, rondreizen in Peru. Op onze website treft u, naast zorgvuldig door ons samengestelde rondreizen, ook bouwstenen aan waarmee u zelf uw ideale rondreis kunt samenstellen. Onze ruime ervaring met maatwerk geeft u bovendien veel keuzevrijheid. In Peru hebben wij uitstekende contacten met lokale operators en hotels. Ook kunnen wij de combinatie Peru/Bolivia voor u verzorgen. Als klein gespecialiseerd reisbureau, geven wij u graag advies en bieden wij de service die u als klant mag verwachten. Wij zijn aangesloten bij de SGR.

Travelfiesta organiseert op maat gemaakte rondreizen naar Midden- en Zuid-Amerika, volledig gebaseerd op jouw wensen. Wij gebruiken onze lokale kennis en contacten om een perfecte vakantie voor jou te organiseren! Hierbij streven wij naar een perfecte balans tussen de onmisbare hoogtepunten en onontdekte bestemmingen. Travelfiesta bestaat uit een ambitieus, jong team van Latijns-Amerika specialisten. Ons gehele team woont en werkt vanuit de landen waar wij actief zijn. Wij werken zonder tussen partijen en hebben direct contact met alle lokale partners. Daarnaast zijn wij voor onze reizigers, voor en tijdens de reis, in de regio bereikbaar voor vragen, tips en ondersteuning.

YUGEN tours is gespecialiseerd in drie bijzondere bestemmingen: de Azoren, Costa Rica en Noord-Portugal. We werken uitsluitend met lokale ondernemers zodat enerzijds de lokale mensen kunnen genieten van de inkomsten uit toerisme en we jou anderzijds een authentiek, origineel avontuur kunnen bieden. Door regelmatig persoonlijk op bezoek te gaan, onderhoudt YUGEN een nauwe band met deze unieke partners, ontdekken we steeds nieuwe verborgen juweeltjes en kan jij genieten van een memorabele ervaring op maat. Dit alles met oog voor duurzaam en verantwoord reizen. Laat je alvast inspireren door de voorbeelden op onze website.

Useful links for participants