Oceanië

Wanneer je reist met Creating Stories kies je voor een bijzondere reiservaring, persoonlijke service, kwaliteit en uitgebreide kennis. Al ruim 20 jaar de maatwerkspecialist voor jouw vakantie naar IJsland, de Faeroer, Groenland, Spitsbergen, Canada, Alaska, Verenigde Staten, Chili, Argentinië, Zuidpool, Australi en Nieuw-Zeeland. Voor iedere bestemming kom je direct in contact met een reisspecialist, iemand die de bestemming echt kent en je als geen ander kan adviseren. Graag inspireren wij je middels onze eigen verhalen om jouw unieke reisverhaal samen te stellen. wearecreatingstories

Personal Travel Design (powered by QAS holidays) organiseert maatwerkreizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, Pacific en Afrika. Wij zijn al ruim 28 jaar een zelfstandige Nederlandse touroperator en aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds. Het is niet altijd makkelijk een keuze te maken welk land of gebied het beste bij je past. Dit is sterk afhankelijk van de wensen, verwachtingen, reisperiode, manier van reizen en het budget. Door onze rijke ervaring, lokale kennis en een hele hoop passie voor het ontdekken van de wereld, helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor het ontwerpen van een ideale reis. Wij zien uit naar jouw bezoek aan onze stand in Breda!

Southern Cross Reizen is een kleinschalige touroperator gespecialiseerd in maatwerkreizen naar het zuidelijk halfrond, met name Australie, Nieuw-Zeeland, Afrika en de Pacific. De kracht van Southern Cross Reizen zit in het unieke feit dat de meeste accommodaties persoonlijk zijn bezocht. Tevens worden alle rondreizen in nauw overleg met de plaatselijke agenten samengesteld. Voor een bijzondere reis naar voorgenoemde bestemmingen bent u bij Southern Cross Reizen aan het juiste adres. Het is een uitdaging om voor u de verborgen parels te vinden. Door de reiservaringen die de afgelopen 29 jaar zijn opgebouwd kunnen wij enthousiast praten over o.a. de prachtige kleinschalige accommodaties en bijzondere excursies. Wij delen graag onze passie met u.

Wanneer u met ons reist, steunt u ook de lokale mensen die u ontmoet en de gemeenschappen die u bezoekt - waardoor onze wereld voor iedereen een beetje beter wordt. Omdat we geloven dat reizen niet alleen je leven kan veranderen, maar ook het leven van mensen over de hele wereld. Het enige wat u hoeft te doen is gaan. Wij zijn Traveleers, gespecialiseerd in exclusieve rondreizen in combinatie met het doen van verantwoord vrijwilligerswerk. Terwijl jijzelf een prachtige rondreis maakt, geef jij minderbedeelden, dieren en vrouwen kracht. Je zal de reis intensiever ervaren door het directe persoonlijke contact en voldoening. En de wereld wordt er een stukje mooier van. Mooi toch?

Met uw partner op avontuur in de Outback van Australië of juist met de familie de prachtige natuur van Nieuw-Zeeland ontdekken? Wij bieden reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland samengesteld naar wens voor koppels, families, kleine groepen en individuele reizigers. Bij TravelEssence zorgen wij voor een authentieke reiservaring waarbij u verblijft in kleinschalige karakteristieke accommodaties op prachtige locaties door heel Australië en Nieuw-Zeeland. Bespreek uw reiswensen bij ons op kantoor of bij u thuis aan de hand van fotos en landkaarten van Australië en Nieuw-Zeeland. Onze lokale kennis en 20 jaar ervaring maken het verschil voor uw Australië en/of Nieuw-Zeeland reis.

Useful links for participants