Tarieven deelnemers

We willen proberen een grote eenvoud te houden in ons prijsbeleid en streven ernaar om de beurzen voor iedereen toegankelijk te maken.
De ruimtes in De Beurs van Berlage en ook in De Grote Kerk in Breda zijn rechthoekig. In De Grote zaal In Berlage staat een podium voor alle optredens.
In de zalen worden rijen met kleurrijke marktstands opgesteld. Deze stands zijn gelijk als in Berlage 3 meter lang en ca 2.5 meter diep en ~2,5 meter hoog en hebben een dak. Het blad of de planken kunnen eventueel verwijderd worden. Het dak niet. De hoogte van het blad is 70 cm zie fotos van stands onderaan de homepage. Deze stands zijn te huren voor € 850,- excl. btw.
Sinds vorig jaar is het mogelijk om stands te delen met een andere organisatie. De prijs voor een gedeelde stand is € 429,50 + de mediabijdrage van € 30,- dus samen € 459,50 + BTW.
In deze prijzen is alles inbegrepen van het zogenaamde basispakket wat uw naam digitaal bekend zal maken, 20 vrijkaarten voor medewerkers en/of vakrelaties (20 in totaal), elektriciteit en high speed internet.

oor de all-inclusive basispakket € 939,- krijgt (1.) Uw bedrijf (3m x 2.5m), (2.) Elektriciteit en high-speed internet, (3.) Uitgebreide media-marketing met inbegrip van uw naam de digitaal gepubliceerd wordt met een nauwkeurige omschrijving van uw bedrijfsnaam en logo, (4.) twintig gratis entreekaarten voor uw werknemers en/of genodigden.

het recht om presentaties van uw organisatie te boeken van af 25 september. Presentaties kosten € 75, - voor de eerste presentatie en € 100, - voor de vervolgpresentaties.

De Mediazalen, acht stuks zijn voor iedereen toegankelijk en geven de mogelijkheid een specifieke presentatie te geven. In NRC-handelsblad drukken we het programma af.

Landenwijzer: Op onze website vindt u ‘de landenwijzerDrsquo;, die een beschrijving van uw firma in 90 woorden geeft plus uw logo. Tevens is hier een participatielijst met doorkliklinks. Dit is kosteloos.

In Breda en Amsterdam (zeer gelimiteerd) zijn een beperkte hoeveelheid vierkante meters beschikbaar, waar u de mogelijkheid heeft om zelf uw individuele stand op te bouwen. In principe is voor de omvang van de stands een maximum van ca. 15m2 beschikbaar. We rekenen een eenheidsprijs van € 95,- per vierkante meter +de mediabijdrage van € 94,-

Graag helder vermelden op het boekingsformulier.

Handige links voor vakbezoekers